top of page
IMG_2546-01.jpeg

Wie ben ik?

Hallo,

Mijn naam is Astrid en ik groeide op in België. Ik kom uit een gezin van 4 kinderen waarvan 3 zussen en 1 broer. Van kinds af aan kon je mij vinden buiten, aan het dansen, lezen, fantaseren, verhalen vertellen of knutselen. Mijn interesse voor gezond leven bracht mij bij de studie: Coaching en wellbeingmanagement. Ik ontving mijn bachelorsdiploma in 2018 en volgde mijn hart naar het buitenland. Ik reisde voor 7 maanden door Amerika, Hawaii, Fiji, Nieuw-Zeeland, Singapore, Maleisië en Thailand. Heel wat rijker keerde ik terug naar België en kwam ademwerk op mijn pad. Ik volgde mijn eerste cursus rebirthing breathwork in 2019 in Griekenland en werd meteen verliefd op ademwerk. Ik startte vervolgens als welzijnscoach in een maatwerk bedrijf met 500 werknemers en begon in 2021 'La Loba breathwork' in bijberoep. In juli 2022 startte ik fulltime met 'La Loba Breathwork' en nam ik ondertussen deel als mentor in mijn 3de breathwork training. ​Ik ben enorm gepassioneerd in lichaamswerk en ademwerk. Telkens opnieuw ben ik verbaasd van het resultaat van deze oefeningen en natuurlijke levensstijl. Het is dan ook een eer om jou te mogen ondersteunen in het herontdekken van jouw innerlijke kracht en levensenergie.

Ik geloof sterk dat wanneer iemand vanuit zijn essentie leeft, de wereld er mooier uitziet.

Veel liefs, Astrid​  

IMG-20220904-WA0015-01.jpeg

Over La Loba

La Loba, ook wel vertaald als Wolf Woman, is een verhaal uit het boek "Women who run with the wolves: Myths and Stories of the Wild Woman Archetype" van Clarissa Pinkola Estés. 

La Loba is een symbolisch verhaal. Het vertelt ons over de Wilde Vrouw in elke vrouw/ man. Diep in onze psyché wacht ze op ons om bij haar thuis te komen.

La Loba spreekt over het terugvinden van onze weg naar onze ziel, naar onze bron, het 'ik'. La Loba geeft aan waar we naar moeten zoeken: de onverwoestbare levenskracht. Het verhaal vertelt ons dat als we het werk doen, we de psychische resten van de Wilde Ziel kunnen aanroepen en haar weer in vitale vorm kunnen brengen.

We doen dit door af te dalen in de diepste stemming van grote liefde en gevoel, tot iemands verlangen naar relatie met het wilde Zelf overloopt, om vervolgens vanuit die gemoedstoestand zijn ziel te spreken.

Om deze plaats te bereiken, moet men in een intens veranderd bewustzijn gaan, wat alleen mogelijk is door bewust alleen-zijn, diep creatieve kunsten of door beoefening van een van de kunsten (ademhaling, dans, schrijven, zingen, schilderen, drummen, diepe meditatie,.... )

Toen ik dit verhaal las, voelde ik onmiddellijk een diepe verbondenheid. Want ik heb deze plek ervaren door rebirthing ademwerk, maar kon daar voorheen geen woorden aan geven. Sindsdien werd het de vertegenwoordiging en naam van mijn onderneming.

Met La Loba Breathwork wil ik ruimte schenken aan jou om diep van binnen af te dalen, je Wilde Ziel te vinden en weer haar vitale vorm te geven.

In alle liefde,

Astrid

bottom of page